Hjertestarter & HRL-dukker i høj kvalitet

Hos førstehjælpsshoppen hjælper vi med at finde den korrekte hjertestarter til din arbejdsplads. Det er vigtigt at udføre korrekt udøvelse af hjertelungeredning i kombination med en hjertestarter. Hvilket kan redde liv. Hos førstehjælpsshoppen kan du finde en række forskellige hjertestartere, som komplementerer førstehjælpsudstyr til både privat og erhverv.
Derudover er der en fordel, at virksomheden eller erhvervet kan øve sig på hjertelungeredning. Det kan man gøre med en korrekt anatomisk HLR dukke, der anvendes til førstehjælpskurser i hjertelungeredning. Dukkerne fås fra spædbarn til voksen og kan fås i yderligere forskellige prisklasser og modeller. 

Viden om hvordan du og dine medarbejdere udøver korrekt hjerte lunge redning, samt hvordan der bruges en hjertestarter gør det muligt at hjælpe eventuelle kollegaer, som pludselig får et hjertestop. 

Når der er en fælles forståelse for at benytte den rette teknik for, hvordan der udøves hjertelungeredning, så skabes der mere tryghed blandt medarbejderne. 

En hjertestarter kaldes har også navnet defibrillator, som hjælper med at få hjertet til at slå igen, hvis en kollega har fået hjertestop. Når der sker et hjertestop er hjertet i et elektrisk kaos. de elektrisk stød hjertestarteren udsender, hjælper med at bryde det kaos og sætte gang i hjertet igen. Anvendes der en hjertestarter, forøges chancen for at personer, som har fået et hjertestop overlever.
Hjertestarterne som er mere almindelige er halvautomatiske, som ikke kræver, en form for tidligere erfaring. Derfor følges der også en stemmeguide og tekstvejledning med. På denne måde kan du roligt, tydeligt følge guiden trin for trin under hele førstehjælps processen.
Derudover giver en hjertestarter også feedback på, hvordan der udføres førstehjælp. Hvilket kan være om du skal trykke hårdere eller om de kompressioner som udføres er korrekte. 


Få medarbejderne til at føle sig sikre, når de skal bruge en hjertestarter

 

Uanset størrelsen på virksomheden anbefales det at få ens medarbejdere, til at tage et kursus med benyttelse af HLR dukker og hjertestartere med en flere funktioner, så medarbejderne lære at udøve korrekt hjertelungeredning. Et hjertestarterkursus tager udgangspunkt i de kritiske minutter inden ambulancen er fremme. 

Derudover kommer dine medarbejdere til at forstå symptomerne på hjertestop og blodpropper i hjertet og hvilke årsager der er til dette. Det er ofte at kursus tager udgangspunkt i realistiske øvelser, efter der er undervist i det teoretiske. På kursuset er det vigtigt at dine medarbejdere finder tryghed i at benytte en hjertestarter, så de føler sig trygge i at bruge hjertestarter udstyret i en akut situation.