Sådan gør du grundigt rent

Hvis du gerne vil have tips om, hvordan du gør grundigt rent.

Lav en plan: Beslut dig for, hvad der skal rengøres og i hvilken rækkefølge. Det sparer dig for tid og energi senere

Saml dine forsyninger: Sørg for, at du har alt det, du har brug for, inden du begynder at gøre rent. Dette omfatter ting som sæbe, desinfektionsmiddel, klude osv

Start fra toppen og arbejd dig nedad: Støv eller spindelvæv på loftet vil bare ende på gulvet, hvis du begynder at gøre rent der først

Glem ikke kroge og hjørner: Vær særlig opmærksom på steder, hvor der er tendens til at samle støv, f.eks. bag døre og skabe.

Det er ofte de steder, der bliver overset.

Desinficer overflader: Når du er færdig med at støve af og feje, er det tid til at desinficere alle overflader. Dette er især vigtigt i områder, hvor der tilberedes mad, og her er køkkenet selvfølgelig i fokus.

Vask gulvene til sidst: Dette sikrer, at snavs og affald, der falder ned, mens du gør rent, bliver opsamlet, når du mopper eller støvsuger. Så skal du ikke lave dobbeltarbejde, når du gør rent.

Tag dig god tid: Hvis du skynder dig at gøre rent, betyder det kun, at du skal gøre det igen tidligere. Det er bedre at tage sig god tid og gøre det rigtigt første gang. Lyt eventuelt til et podcast imens, så du er underholdt undervejs.

Det vigtigste at huske, når du gør rent, er, at du sparer tid i det lange løb, hvis du tager dig tid og gør et grundigt stykke arbejde. Ved at følge disse tips kan du være sikker på, at din rengøring er i tip top.

Gode rengøringsmidler

Derudover skal du også sørge for, at du har rigtige rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er et godt valg for personer med allergi eller overfølsomhed. Svanemærkede produkter er også effektive til at fjerne snavs, støv og snavs.

En svanemærket rengøring består af produkter, som består af tre dele:

Svanemærket: Det er en hvid svane på en blå baggrund. Det viser, at produktet er blevet vurderet af et uafhængigt organ og opfylder deres standarder.

Et produktnavn: Dette fortæller dig, hvad produktet er til.

En brugsanvisning: Her findes oplysninger om, hvordan du bruger produktet sikkert og effektivt. Svanemærkede produkter er også sikre for miljøet.

Når du bruger Svanemærkede rengøringsmidler, skal du altid følge anvisningerne på etiketten. Det vil hjælpe dig med at gøre rent effektivt og sikkert.