Kan I lide bomberjakke? Det er nemlig det, som det skal handle om i dag herinde på bloggen. Det er jeg rigtig glad for at kunne fortælle jer omkring.

Mit bomberjakke design til alle jer

Hej alle sammen. Kan I lide bomberjakke? Det er nemlig det, som det skal handle om i dag herinde på bloggen. Det er jeg rigtig glad for at kunne fortælle jer omkring. Jeg har lavet et samarbejde nemlig. Og i dag må jeg fortælle mere. Hvis I har lyst kan I læse med herinde i dag lære meget mere.

Bomberjakke. Er det noget for jer?

Kan du lide mode? Jakker? Bomberjakke? Det er nemlig pris bomberjakken, som jeg i dag vil tale om. Det er så fedt, at I er kommet herinde forbi. Jeg elsker at designe, og i dag skal det handle om den jakke, som jeg har designet sammen med det firma, som jeg linker til. De er så dygtige. Er I til bomberjakker? Det håber jeg, for det er det, som jeg vil tal om i dag. Måske I er i humør til en bomberjakke efter denne blogpost. Det skal nu handle om den bomberjakke, som jeg har designet sammen med det firma, som jeg sætter fokus på herinde i dag. Det er nogle, som jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med. Det er sådan en nyhed, som jeg kan fortælle jer i dag. Det har jeg glædet mig til. Der er både en gul, grøn og rød. Det er en favorit her om sommeren til de mere kølige aftener. Læs mere nedenfor om denne nyhed.

Et design, som jeg er virkelig stolt af

Jeg er meget stolt af at kunne fortælle jer omkring dette design, som jeg har arbejdet på. Og hvorfor så det? Jamen jeg synes bare bomberjakkerne er blevet så flotte. Det er klart en jakke til jer alle sammen derude. En jakke, som jeg er stolt af at præsentere for jer. Jeg tror, at I vil synes om denne bomberjakke. Det er fedt endelig at fortælle jer om det. Det skulle være noget, som I har lyst til at gå med. Det tror jeg virkelig at jeg har ramt med dette tidsløse design. Det er virkelig fedt, at jeg endelig kan tale om denne nyhed herinde. Lad mig vide nede i kommentarfeltet om denne jakke er noget for jer alle sammen. Hvad siger I til bomberjakke og de små detaljer? Lad mig høre alle jeres tanker nedenfor. Jeg glæder mig til at se jer i jakkerne.

Jeg håber, at I vil læse mere på bloggen lige her. Ha’ en god weekend. Hvad skal I lave?