I dag skal vi tale om teambuilding herinde. Teambuilding er noget for alle, som har lyst til at komme tættere på hinanden, skabe bedre samarbejde på tværs

Teambuilding for alle slags virksomheder

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om teambuilding herinde. Teambuilding er noget for alle, som har lyst til at komme tættere på hinanden, skabe bedre samarbejde på tværs og have bedre forståelse af hinanden på et team. Læs med i dag.

Teambuilding for alle der vil være tættere i teamet

Jeg synes selv, at teambuilding er en utrolig vigtig ting. Det er noget, som man kan have gavn af på deres respektive teams på arbejdet. Jeg er glad for, at vores chef prioriterer denne slags samvær. Teambuilding skaber en ny dynamik imellem teamets medlemmer. Man får en større forståelse af hinanden og kommer endnu tættere sammen. Teambuilding kan være mange ting i praksis, men de arbejder alle sammen mod ét fælles mål: at skabe et bedre samarbejde i teamet. Teambuilding er nemlig en disciplin, som gør dine medarbejdere tættere i deres hverdag på arbejdspladsen, og derfor kan de også forstå hinadens grænser, svagheder, styrker osv bedre. Nogle virksomheder gør det en gang om året, nogle en gang hver halve år. Det kommer lidt an på virksomhedskulturen og hvilket budget man har. Men det er noget, som alle virksomheder kan nyde godt af, at gøre med deres ansatte. Og der er jo mange former for teambuilding. Det synes jeg, at vi skal tale lidt om nedenfor.

Hvad typer findes der?

Teambuilding er mange forskellige ting. Det synes jeg lige, at vi skal sætte lidt fokus på, fordi mange måske blot tænker forhindringsbase eller sport. Men teambuilding er alt lige fra sport til et oplæg fra en dygtig coach til at lære noget nyt sammen såsom at brygge den perfekte kop kaffe eller lave flødeboller. Det skal give medarbejderne nye oplevelser sammen, så de bliver rystet endnu mere sammen og derfor kan arbejde tæt sammen i hverdagen. De kan girbe hinanden bedre, når de kender hinanden rigtig godt. De prøver at arbejde sammen på et andet grundlag end det normale mandag-fredag på kontoret, og de kan gøre, at de forstår hinanden på en ny og anderledes måde. De nye roller, som de alle sammen får, kaster dem ud i nye udfordringer, som de sammen skal løse – Alle er desuden lige om en opgave. Lyder det som noget for jer? Det er klart noget, som vi har været rigtig glade for i mit team.

Jeg håber, at du har fået lyst til at lave en masse med din virksomhed. Læs også mere lige her.